Državno odvjetništvo Republike Hrvatske

Kontrastni prikaz Ispiši stranicu Pošalji link
prilagodba izgleda
mogućnosti
RSS

Prisegnula županijska državna odvjetnica i općinski državni odvjetnici

Sanda Pavlović Lučić svečano je prisegnula na dužnost županijske državne odvjetnice u Županijskom državnom odvjetništvu u Šibeniku nakon što ju je Državnoodvjetničko vijeće imenovalo na tu dužnost na svojoj 30. sjednici održanoj 12. listopada 2020. (11. 11. 2020.)

Nakon što ih je Državnoodvjetničko vijeće na svojoj 28. sjednici održanoj 21. i 22. rujna 2020. imenovalo na dužnosti općinskih državnih odvjetnika, Anita Kožul Ergarac svečano je prisegnula za općinsku državnu odvjetnicu u Općinskom državnom odvjetništvu u Varaždinu, Bruno Moslavac za općinskog državnog odvjetnika u Općinskom državnom odvjetništvu u Virovitici, Krešimir Skrba za općinskog državnog odvjetnika u Općinskom državnom odvjetništvu u Bjelovaru i Ivanka Švagelj Lovreković za općinsku državnu odvjetnicu u Općinskom državnom odvjetništvu u Koprivnici.

Branka Šolić svečano je prisegnula za zamjenicu općinske državne odvjetnice u Općinskom državnom odvjetništvu u Splitu nakon što ju je Državnoodvjetničko vijeće imenovalo na tu dužnost na svojoj 25. sjednici održanoj 5. lipnja 2020.

Prisega_1_11112020.jpg