Državno odvjetništvo Republike Hrvatske

Kontrastni prikaz Ispiši stranicu Pošalji link
prilagodba izgleda
mogućnosti
RSS

Odluke Državnoodvjetničkog vijeća

Državnoodvjetničko vijeće je na svojoj 67. sjednici donijelo više odluka iz djelokruga Vijeća. Državnoodvjetničko vijeće je donijelo odluku da se Vlatka Bračanov na vlastiti zahtjev razrješava dužnosti zamjenice općinskog državnog odvjetnika u Općinskom državnom odvjetništvu u Zagrebu s danom 31. prosinca 2018., kao i odluku da se Klara Franković na vlastiti zahtjev razrješava dužnosti zamjenice općinskog državnog odvjetnika u Općinskom državnom odvjetništvu u Puli-Pola, s danom 31. prosinca 2018. (8. 11. 2018.)

Državnoodvjetničko vijeće je donijelo rješenje kojim je utvrdilo da je Lari Barberić po sili zakona prestala dužnost zamjenice općinskog državnog odvjetnika u Općinskom državnom odvjetništvu u Zagrebu s danom 4. studenoga 2018.
Državnoodvjetničko vijeće je donijelo odluku da se Branimir Puklin na vlastiti zahtjev razrješava dužnosti općinskog državnog odvjetnika u Općinskom državnom odvjetništvu u Novom Zagrebu s danom 1. prosinca 2018. te nastavlja s radom kao zamjenik općinskog državnog odvjetnika u Općinskom državnom odvjetništvu u Novom Zagrebu.
Za zamjenicu županijskog državnog odvjetnika u Županijskom državnom odvjetništvu u Zagrebu (za potrebe rada Kaznenog odjela, oglas objavljen u Narodnim novinama br. 3/2018 od 10. siječnja 2018.), Državnoodvjetničko vijeće imenovalo je općinsku državnu odvjetnicu u Općinskom državnom odvjetništvu u Zagrebu Sanju Gospodnetić.
Za zamjenika županijskog državnog odvjetnika u Županijskom državnom odvjetništvu u Splitu (za potrebe rada Građansko-upravnog odjela, oglas objavljen u Narodnim novinama br. 68/2018 od 27. srpnja 2018.), Državnoodvjetničko vijeće imenovalo je zamjenika općinskog državnog odvjetnika u Općinskom državnom odvjetništvu u Splitu Daria Jukića.
Državnoodvjetničko vijeće je, ocijenilo razgovore s kandidatima za slobodna mjesta zamjenika općinskog državnog odvjetnika u Općinskom državnom odvjetništvu u Puli-Pola, za potrebe rada Kaznenog odjela, oglašeno u Narodnim novinama broj 3/18 od 10. siječnja 2018., sastavilo listu prvenstva kandidata za zamjenika općinskog državnog odvjetnika u Općinskom državnom odvjetništvu u Puli-Poli, koju objavljujemo u prilogu, te je za najbolju kandidatkinju za zamjenicu općinskog državnog odvjetnika u Općinskom državnom odvjetništvu u Puli-Poli utvrđena Željka Perkov.

Državnoodvjetničko vijeće donijelo je i odluku o raspisivanju izbora za članove Državnoodvjetničkog vijeća iz reda zamjenika državnih odvjetnika koji će se održati u ponedjeljak 17. prosinca 2018.