Državno odvjetništvo Republike Hrvatske

Kontrastni prikaz Ispiši stranicu Pošalji link
prilagodba izgleda
mogućnosti
RSS

Odluke Državnoodvjetničkog vijeća

Državnoodvjetničko vijeće je na svojoj, danas održanoj, 66. sjednici donijelo više odluka iz djelokruga Vijeća. Za zamjenicu Glavnog državnog odvjetnika Republike Hrvatske u Državnom odvjetništvu Republike Hrvatske za potrebe rada Građansko-upravnog odjela, (oglas objavljen u Narodnim novinama br. 56/2018 od 20. lipnja 2018.), Državnoodvjetničko vijeće imenovalo je zamjenicu županijskog državnog odvjetnika u Županijskom državnom odvjetništvu u Velikoj Gorici Sanju Dumbović Gajić. (9. 10. 2018.)

Državnoodvjetničko vijeće donijelo je odluku o imenovanju Vere Magdić-Bižanović za općinsku državnu odvjetnicu u Općinskom državnom odvjetništvu u Gospiću (oglas objavljen u Narodnim novinama broj 16/2018 od 17. siječnja 2018.).

Državnoodvjetničko vijeće je, nakon provedenih razgovora s kandidatima za slobodno mjesto zamjenika općinskog državnog odvjetnika u Općinskom državnom odvjetništvu u Zlataru za potrebe rada Građansko-upravnog odjela, (oglašeno u Narodnim novinama broj 3/18 od 10. siječnja 2018.), sastavilo listu prvenstva kandidata za zamjenika općinskog državnog odvjetnika u Općinskom državnom odvjetništvu u Zlataru, za potrebe rada Građansko-upravnog odjela, koju objavljujemo u privitku, te je za najbolju kandidatkinju za zamjenicu općinskog državnog odvjetnika u Općinskom državnom odvjetništvu u Zlataru utvrđena Ivana Smrkulj.

Državnoodvjetničko vijeće je, nakon provedenih razgovora s kandidatima za slobodno mjesto zamjenika općinskog državnog odvjetnika u Općinskom državnom odvjetništvu u Dubrovniku za potrebe rada Građansko-upravnog odjela Stalne službe u Metkoviću, (oglašeno u Narodnim novinama broj 56/18 od 20. lipnja 2018.), sastavilo list prvenstva kandidata za zamjenika općinskog državnog odvjetnika u Općinskom državnom odvjetništvu u Dubrovniku, za potrebe rada Građansko-upravnog odjela Stalne službe u Metkoviću, koju objavljujemo u prilogu te je za najbolju kandidatkinju za zamjenicu općinskog državnog odvjetnika u Općinskom državnom odvjetništvu u Zlataru utvrđena Ivana Smrkulj a za najboljeg kandidata za zamjenika općinskog državnog odvjetnika u Općinskom državnom odvjetništvu u Dubrovniku utvrđen je Izvor Škubonja.
Državnoodvjetničko vijeće je, nakon održanog stegovnog ročišta, u stegovnom predmetu protiv zamjenice općinskog državnog odvjetnika u Općinskom državnom odvjetništvu u Bjelovaru, zbog stegovnih djela iz članka 137. stavka 2. točke 2. Zakona o državnom odvjetništvu, donijelo odluku o produljenju privremenog udaljenja zamjenice protiv koje se vodi stegovni postupak od obavljanja državnoodvjetničke dužnosti na rok od tri mjeseca, odnosno najviše do 9. siječnja 2019.