Državno odvjetništvo Republike Hrvatske

Kontrastni prikaz Ispiši stranicu Pošalji link
prilagodba izgleda
mogućnosti
RSS

Odluke Državnoodvjetničkog vijeća

Državnoodvjetničko vijeće je na svojoj 71. sjednici donijelo više odluka iz djelokruga Vijeća. (22. 1. 2019.)

Državnoodvjetničko vijeće donijelo je odluku da se Ivana Špehar Janković na vlastiti zahtjev razrješava dužnosti zamjenice općinskog državnog odvjetnika u Općinskom državnom odvjetništvu u Zagrebu s danom 22. siječnja 2019.
Državnoodvjetničko vijeće donijelo je odluku o imenovanju Željke Perkov za zamjenicu općinskog državnog odvjetnika u Općinskom državnom odvjetništvu u Puli-Poli (oglas objavljen u Narodnim novinama, broj 3/2018 od 10. siječnja 2018.).

Državnoodvjetničko vijeće je ocijenilo razgovore s kandidatima za slobodna mjesta zamjenika općinskih državnih odvjetnika u Općinskom državnom odvjetništvu u Slavonskom Brodu za potrebe rada Kaznenog odjela (oglas objavljen u Narodnim novinama, broj 76/2018 od 24. kolovoza 2018.), Općinskom državnom odvjetništvu u Zlataru za potrebe rada Kaznenog odjela (oglas objavljen u Narodnim novinama, broj 56/2018 od 20. lipnja 2018.), Općinskom državnom odvjetništvu u Varaždinu za potrebe rada Kaznenog odjela (oglas objavljen u Narodnim novinama, broj 56/2018 od 20. lipnja 2018.), sastavilo liste prvenstva kandidata koje objavljujemo u prilogu, te je za najboljeg kandidata za zamjenika općinskog državnog odvjetnika u Općinskom državnom odvjetništvu u Slavonskom Brodu utvrđen Domagoj Kožul, za najboljeg kandidata za zamjenika općinskog državnog odvjetnika u Općinskom državnom odvjetništvu u Zlataru Saša Radojević, a za najboljeg kandidata za zamjenika općinskog državnog odvjetnika u Općinskom državnom odvjetništvu u Varaždinu Darijo Pejin.

Državnoodvjetničko vijeće donijelo je i Plan savjetovanja s javnošću za 2019. godinu.