Državno odvjetništvo Republike Hrvatske

Kontrastni prikaz Ispiši stranicu Pošalji link
prilagodba izgleda
mogućnosti
RSS

Odluke Državnoodvjetničkog vijeća

Državnoodvjetničko vijeće je na svojoj današnjoj 2. sjednici donijelo više odluka iz djelokruga Vijeća. (26. 2. 2019.)

Državnoodvjetničko vijeće je donijelo odluku kojom je zamjenika županijskog državnog odvjetnika u Županijskom državnom odvjetništvu u Dubrovniku Damira Jaspricu utvrdilo za najboljeg kandidata za županijskog državnog odvjetnika u Županijskom državnom odvjetništvu u Dubrovniku (oglas objavljen u Narodnim novinama broj 67/2018 od 25. srpnja 2018.).

Državnoodvjetničko vijeće je donijelo odluku kojom je zamjenicu županijskog državnog odvjetnika u Županijskom državnom odvjetništvu u Slavonskom Brodu Mirelu Šmital utvrdilo za najbolju kandidatkinju za županijsku državnu odvjetnicu u Županijskom državnom odvjetništvu u Slavonskom Brodu (oglas objavljen u Narodnim novinama broj 67/2018 od 25. srpnja 2018.).

Državnoodvjetničko vijeće je donijelo odluku kojom je zamjenika županijskog državnog odvjetnika u Županijskom državnom odvjetništvu u Splitu Michelea Squiccimarra utvrdilo za najboljeg kandidata za županijskog državnog odvjetnika u Županijskom državnom odvjetništvu u Splitu (oglas objavljen u Narodnim novinama broj 67/2018 od 25. srpnja 2018.).

Državnoodvjetničko vijeće je donijelo odluku kojom je zamjenika županijskog državnog odvjetnika u Županijskom državnom odvjetništvu u Vukovaru Miroslava Šarića utvrdilo za najboljeg kandidata za županijskog državnog odvjetnika u Županijskom državnom odvjetništvu u Vukovaru (oglas objavljen u Narodnim novinama broj 67/2018 od 25. srpnja 2018.).

Državnoodvjetničko vijeće sastavilo je Listu zamjenika Glavnog državnog odvjetnika i zamjenika županijskih državnih odvjetnika za provođenje izvida u stegovnim postupcima u 2019. godini i usvojilo Izvješće o radu Državnoodvjetničkog vijeća u 2018. godini koje će biti objavljeno na internetskoj stranici Vijeća te odlučilo o objavi Poziva za trajne premještaje te donijelo Pravila o sadržaju psihološkog testiranja. 

Državnoodvjetničko vijeće je donijelo odluku da se na vlastiti zahtjev Neven Antić razrješava dužnosti zamjenika općinskog državnog odvjetnika u Općinskom državnom odvjetništvu u Zagrebu s danom 31. ožujka 2019.

Državnoodvjetničko vijeće utvrdilo je Redoslijed kandidata koji su podnijeli prijave za dva slobodna mjesta zamjenika općinskog državnog odvjetnika u Općinskom državnom odvjetništvu u Karlovcu za potrebe rada Građansko-upravnog odjela (oglas objavljen u Narodnim novinama br. 110/2018 od 07. prosinca 2018.) i Redoslijed kandidata koji su podnijeli prijave za dva slobodna mjesto zamjenika općinskog državnog odvjetnika u Općinskom državnom odvjetništvu u Karlovcu za potrebe rada Kaznenog odjela (oglas objavljen u Narodnim novinama br. 110/2018 od 07. prosinca 2018.) koji će biti objavljeni na internetskoj stranici Vijeća u rubrici Redoslijed kandidata.