Državno odvjetništvo Republike Hrvatske

Kontrastni prikaz Ispiši stranicu Pošalji link
prilagodba izgleda
mogućnosti
RSS

Odluke Državnoodvjetničkog vijeća

Državnoodvjetničko vijeće je prvog dana 4. sjednice održane 26. ožujka 2019. donijelo više odluka iz djelokruga Vijeća. (27. ožujak 2019.)

Za županijsku državnu odvjetnicu u Županijskom državnom odvjetništvu u Sisku (oglas objavljen u Narodnim novinama broj 86/2018 od 25. rujna 2018.) Državnoodvjetničko vijeće imenovalo je Jadranku Huskić, dosadašnju županijsku državnu odvjetnicu u Županijskom državnom odvjetništvu u Sisku.

Za županijsku državnu odvjetnicu u Županijskom državnom odvjetništvu u Karlovcu (oglas objavljen u Narodnim novinama broj 110/2018 od 14. studenoga 2018.) Državnoodvjetničko vijeće imenovalo je dosadašnju općinsku državnu odvjetnicu u Općinskom državnom odvjetništvu u Gospiću Veru Magdić-Bižanović.

Državnoodvjetničko vijeće provelo je razgovore s kandidatima za slobodno mjesto zamjenika općinskog državnog odvjetnika u Općinskom državnom odvjetništvu u Novom Zagrebu, za potrebe rada Kaznenog odjela i za slobodno mjesto zamjenika općinskog državnog odvjetnika u Općinskom državnom odvjetništvu u Novom Zagrebu, za potrebe rada Građansko-upravnog odjela (oglas objavljen u Narodnim novinama broj 76/2018 od 24. kolovoza 2018), te sastavilo liste prvenstva kandidata za zamjenike općinskog državnog odvjetnika u Općinskom državnom odvjetništvu u Novom Zagrebu, koje objavljujemo u prilogu, pa je za najbolju kandidatkinju za zamjenicu općinskog državnog odvjetnika u Općinskom državnom odvjetništvu u Novom Zagrebu, za potrebe rada Kaznenog odjela utvrđena Marina Marcikić Šarić, a za najbolju kandidatkinju za zamjenicu općinskog državnog odvjetnika u Općinskom državnom odvjetništvu u Novom Zagrebu, za potrebe rada Građansko-upravnog odjela Majda Marčeta.

Državnoodvjetničko vijeće je donijelo odluku o imenovanju Darija Pejina za zamjenika općinskog državnog odvjetnika u Općinskom državnom odvjetništvu u Varaždinu (oglas objavljen u Narodnom novinama broj 76/2018 od 24. kolovoza 2018.).

Državnoodvjetničko vijeće je donijelo odluku o imenovanju Domagoja Kožula za zamjenika općinskog državnog odvjetnika u Općinskom državnom odvjetništvu u Slavonskom Brodu (oglas objavljen u Narodnom novinama broj 76/2018 od 24. kolovoza 2018.).

Državnoodvjetničko vijeće je donijelo odluku o imenovanju Saše Radojevića za zamjenika općinskog državnog odvjetnika u Općinskom državnom odvjetništvu u Zlataru (oglas objavljen u Narodnom novinama broj 56/2018 od 20. lipnja 2018.).