Državno odvjetništvo Republike Hrvatske

Kontrastni prikaz Ispiši stranicu Pošalji link
prilagodba izgleda
mogućnosti
RSS

Prisegnuli općinski državni odvjetnici

Sedmero općinskih državnih odvjetnika svečano je danas prisegnulo pred Glavnim državnim odvjetnikom Republike Hrvatske nakon što ih je Državnoodvjetničko vijeće imenovalo na te dužnosti na svojoj osmoj sjednici održanoj 4. srpnja 2019. (9. srpanj 2019.)

Kristina Baćac svečano je prisegnula na dužnost općinske državne odvjetnice u Općinskom državnom odvjetništvu u Pazinu, a Željka Čop na dužnost općinske državne odvjetnice u Općinskom državnom odvjetništvu u Rijeci, dok je Maja Dogan svečano prisegnula na dužnost općinske državne odvjetnice u Općinskom državnom odvjetništvu u Šibeniku.
Na dužnost općinske državne odvjetnice u Općinskom državnom odvjetništvu u Vukovaru svečano je prisegnula Sanja Đaković, a Mirna Grabovac-Belamarić na dužnost općinske državne odvjetnice u Općinskom državnom odvjetništvu u Vinkovcima.
Ivana Kolesarić svečano je prisegnula na dužnost općinske državne odvjetnice u Općinskom državnom odvjetništvu u Osijeku, a Krunoslav Stjepan Rajačić na dužnost općinskog državnog odvjetnika u Općinskom državnom odvjetništvu u Zagrebu.

Prisega_09072019.jpg