Državno odvjetništvo Republike Hrvatske

Kontrastni prikaz Ispiši stranicu Pošalji link
prilagodba izgleda
mogućnosti
RSS

Prisegnuli zamjenici općinskih državnih odvjetnika

Državnoodvjetničko vijeće imenovalo je na svojoj posljednjoj sjednici održanoj početkom srpnja 2018. godine ukupno trideset i osam zamjenica i zamjenika općinskih državnih odvjetnika koji su danas svečano prisegnuli na te dužnosti u atriju palače Hrvatske akademije znanosti i umjetnosti. (12. 7. 2018.)

Sandra Knežević prisegnula je na dužnost zamjenice općinskog državnog odvjetnika u Općinskom državnom odvjetništvu u Bjelovaru (Građansko-upravni odjel).

Jasmina Posavec Kirić i Amalija Matečić prisegnule su na dužnost zamjenica općinskog državnog odvjetnika u Općinskom državnom odvjetništvu u Čakovcu (Kazneni odjel), kao i Nirvana Mišković (Građansko-upravni odjel).

Adam Vuković prisegnuo je na dužnost zamjenika općinske državne odvjetnice u Općinskom državnom odvjetništvu u Osijeku (Kazneni odjel).

Dunja Kalčić, Edita Bijažić Cukon, Moreno Marušić i Jelena Tojaga prisegnuli su na dužnost zamjenika općinskog državnog odvjetnika u Općinskom državnom odvjetništvu u Puli-Pola (Kazneni odjel).

Marija Bukovac, Hrvoje Božić i Lidija Tomljenović prisegnuli su na dužnost zamjenika općinskog državnog odvjetnika u Općinskom državnom odvjetništvu u Sisku (Kazneni odjel), a Štefica Hrkovec i Ljuba Crnković na dužnost zamjenica u Građansko-upravnom odjelu istog državnog odvjetništva.

Bruno Galista prisegnuo je na dužnost zamjenika općinskog državnog odvjetnika u Općinskom državnom odvjetništvu u Slavonskom Brodu (Kazneni odjel), a Miranda Gavrić Jularić na dužnost zamjenice u Građansko-upravnom odjelu istog državnog odvjetništva.

Jasmina Dvornik prisegnula je na dužnost zamjenice općinskog državnog odvjetnika u Općinskom državnom odvjetništvu u Splitu (Građansko-upravni odjel).

Na dužnost zamjenika općinskog državnog odvjetnika u Općinskom državnom odvjetništvu u Šibeniku prisegnuli su Tonko Ivić (Kazneni odjel) i Frano Amižić (Građansko-upravni odjel).

Nataša Vugrek prisegnula je na dužnost zamjenice općinskog državnog odvjetnika u Općinskom državnom odvjetništvu u Varaždinu (Kazneni odjel).

Bruno Zenić prisegnuo je na dužnost zamjenika općinskog državnog odvjetnika u Općinskom državnom odvjetništvu u Velikoj Gorici (Kazneni odjel).

Snježana Markulin-Moslavac prisegnula je na dužnost zamjenice općinskog državnog odvjetnika u Općinskom državnom odvjetništvu u Virovitici (Kazneni odjel).

Nataša Borović i Vanja Višković prisegnule su na dužnost zamjenica općinskog državnog odvjetnika u Općinskom državnom odvjetništvu u Zadru (Kazneni odjel), a  Sanja Jovanović Karajić na dužnost zamjenice u Građansko-upravnom odjelu istog državnog odvjetništva.

Renata Miličević, Julija Penjak, Jelena Biga, Mirko Rimac, Ante Družak, Matija Duvnjak, Vjekoslav Saulić, Olja Krčar Mišić, Natalija Culej, Mislav Matić i Matija Saftić prisegnuli su na dužnost zamjenika općinskog državnog odvjetnika u Općinskom državnom odvjetništvu u Zagrebu (Kazneni odjel), a Luka Kljajić za zamjenika u Građansko-upravnom odjelu istog državnog odvjetništva.

Karmen Kurešić prisegnula je na dužnost zamjenice općinskog državnog odvjetnika u Općinskom državnom odvjetništvu u Zlataru (Kazneni odjel).

Imenovani zamjenici prisegnuli su pred predsjednicom Državnoodvjetničkog vijeća Snježanom Frković, a prisezi su prisustvovali Glavni državni odvjetnik Republike Hrvatske Dražen Jelenić i ministar pravosuđa Republike Hrvatske Dražen Bošnjaković koji su se novoimenovanim državnoodvjetničkim dužnosnicima obratili prigodnim govorima istaknuvši značaj te dužnosti u profesionalnim i privatnim životima. Govorom dobrodošlice svim okupljenim dužnosnicima i uzvanicima obratio se predsjednik Hrvatske akademije znanosti i umjetnosti akademik Zvonko Kusić.
Prisezi su nazočili i članovi Državnoodvjetničkog vijeća te županijski i općinski državni odvjetnici, kao i brojni uzvanici i kolege novih državnoodvjetničkih dužnosnika u ime kojih se, svima okupljenima, govorom zahvale obratio Frano Amižić, zamjenik općinskog državnog odvjetnika u općinskom državnom odvjetništvu u Šibeniku.

Prisega_1_12072018.jpg

Prisega_2_12072018.jpg

 

Prisega_3_12072018.jpg

Prisega_4_12072018.jpg

Prisega_5_12072018.jpg

Prisega_6_12072018.jpg

Prisega_7_12072018.jpg

Prisega_8_12072018.jpg

Prisega_9_2018.jpg

Prisega_10_12072018.jpg