Državno odvjetništvo Republike Hrvatske

Kontrastni prikaz Ispiši stranicu Pošalji link
prilagodba izgleda
mogućnosti
RSS

Općinsko državno odvjetništvo u Karlovcu
Proveden očevid prometne nesreće u mjestu Ribnik

Dežurna zamjenica općinske državne odvjetnice u Općinskom državnom odvjetništvu u Karlovcu je, u suradnji s policijskim službenicima Policijske uprave karlovačke, 10. rujna 2020. provela očevid prometne nesreće koja se dogodila istog dana oko 5,30 sati u mjestu Ribnik, na državnoj cesti D6. (10. 9. 2020.)

Prema dosad utvrđenom, prometna nesreća dogodila se na način da je 38-godišnja vozačica osobnog automobila karlovačkih registarskih oznaka, svojim vozilom iz, do sada, neutvrđenog razloga prešla na suprotnu stranu kolnika, kojim se u tom trenutku kretalo teretno vozilo zagrebačkih registarskih oznaka, a kojim je upravljao 44-godišnjak. Pri prelasku na suprotnu stranu, 38-godišnjakinja je prednjim dijelom osobnog vozila udarila u prednji dio teretnog vozila te je uslijed udarca osobno vozilo odbačeno na travnatu površinu. Na mjestu događaja smrtno je stradala 38-godišnja vozačica osobnog vozila.
Dežurna zamjenica naložila je provođenje obdukcije mrtvog tijela vozačice osobnog vozila te izuzimanje uzoraka krvi i urina od vozača teretnog vozila za potrebe toksikološkog vještačenja.