Državno odvjetništvo Republike Hrvatske

Kontrastni prikaz Ispiši stranicu Pošalji link
prilagodba izgleda
mogućnosti
RSS

Općinsko državno odvjetništvo u Splitu
Obavljeni očevidi prometnih nesreća

Dežurni zamjenik Općinskog državnog odvjetništva u Splitu je 14. prosinca 2016., u suradnji s policijskim službenicima Policijske uprave splitsko-dalmatinske i stalnim sudskim vještakom, obavio očevid prometne nesreće koja se dogodila tog dana oko 6,40 sati u mjestu Suhi Potok - Jesenice. (15. 12. 2016.)

Nakon obavljenog očevida izdan je nalog za vađenje krvi i urina od vozača osobnog vozila, nalog za vanjski pregled i obdukciju mrtvog tijela pješakinje (1936.) koja je preminula u Kliničkom bolničkom centru Split kao i nalog za prometno-tehničko vještačenje uzroka ove prometne nesreće. 

Dežurni zamjenik Općinskog državnog odvjetništva u Splitu je 14. prosinca 2016., u suradnji s policijskim službenicima Policijske uprave splitsko-dalmatinske i stalnim sudskim vještakom, obavio očevid prometne nesreće koja se dogodila tog dana u mjestu Zmijavci.
Tijekom očevida izuzeta je odjeća preminulog pješaka, teretno vozilo marke Mercedes i tahograf iz ovog vozila. Izdan je nalog za vađenje krvi i urina od vozača teretnog vozila, nalog za vanjski pregled i obdukciju mrtvog tijela pješakinje (1943.) koja je preminula na mjestu događaja kao i nalog za prometno-tehničko vještačenje uzroka ove prometne nesreće.