Državno odvjetništvo Republike Hrvatske

Kontrastni prikaz Ispiši stranicu Pošalji link
prilagodba izgleda
mogućnosti
RSS

Općinsko državno odvjetništvo u Velikoj Gorici
Obavljen očevid prometne nesreće u Ivanić Gradu

Dežurni zamjenik općinskog državnog odvjetnika u Općinskom državnom odvjetništvu u Velikoj Gorici je, zajedno s policijskim službenicima I. postaje prometne policije Zagreb, proveo očevid prometne nesreće koja se dogodila 16. listopada 2018. oko 5,20 sati u Ivanić Gradu, na kolniku autoceste A3, na 58 kilometru+300 metara, u smjeru zapada. (16. 10. 2018.)
Prema dosad utvrđenom tijekom očevida, došlo je do naleta osobnog vozila kojim je upravljao hrvatski državljanin (1960.) na pješaka koji se nalazio na kolniku autoceste te se vozilo udaljilo s mjesta događaja, nakon čega je došlo do naleta drugog osobnog vozila kojim je upravljao državljanin Bosne i Hercegovine (1987.). Pješak je smrtno stradao na mjestu nesreće, dok je suvozač u osobnom vozilu kojim je upravljao državljanin Bosne i Hercegovine, zadobio tjelesne ozljede uslijed izlijetanja vozila s kolnika.
Općinsko državno odvjetništvo u Velikoj Gorici i službenici I. postaje prometne policije Zagreb, Policijske uprave zagrebačke, poduzimaju izvide u cilju utvrđivanja svih okolnosti koje su dovele do prometne nesreće.