Državno odvjetništvo Republike Hrvatske

Kontrastni prikaz Ispiši stranicu Pošalji link
prilagodba izgleda
mogućnosti
RSS

Općinsko državno odvjetništvo u Vinkovcima
Proveden očevid prometne nesreće

Dežurna zamjenica općinske državne odvjetnice je 4. studenog 2019., u suradnji s policijskim službenicima Policijske uprave vukovarsko-srijemske, obavila očevid prometne nesreće koja se dogodila istog dana oko 10,15 sati na Županijskoj cesti 4135 između Ostrova i Tordinaca. (5. 11. 2019.)

Prema dosad utvrđenom, prometna nesreća dogodila se na način da je vozačica (1987.) osobnog automobila marke Renault Clio, u kojem je bilo dvoje putnika (2017. i 2014.), vozeći iz smjera Tordinaca u smjeru Ostrova izgubila nadzor nad upravljačem u zavoju i prešla na suprotni kolnički trak te udarila u osobni automobil marke VW Vento u kojem su bili vozač i putnik. U prometnoj nesreći smrtno je stradao putnik (2017.) u vozilu marke Renault Clio, dok su drugi sudionici prometne nesreće zadobili tjelesne ozljede.
Dežurna zamjenica naložila je obdukciju smrtno stradale osobe te izuzimanje uzoraka krvi i urina sudionika prometne nesreće. Sve okolnosti u pogledu uzroka i nastanka ove prometne nesreće utvrdit će se po dovršetku naloženih vještačenja i provedenim izvidima te ostalim dokaznim radnjama.